RETT DEKK TIL RETT BRUK

Som frittstående dekkforhandler, kan Bilgummilageret tilby de aller fleste dekkmerker til en fornuftig pris. Samtidig har vi et tett samarbeid med Nordisk Dekkimport (NDI), som er en av Skandinavias største dekkgrossister. Vi drifter bl.a. et av NDI sine lager for vestlandet, noe som gjør at vi har tusenvis av dekk lagerført, noe som igjen gir en god logistikk. Dette betyr at våre kunder sjeldent må vente lenge på få tak i rett dekk. Uansett hvilken størrelse. Og uansett til hvilket kjøretøy.

Vi har valgt å kategorisere våre dekk i et “Bra-Bedre-Best” segment. Vi forstår at ikke alle trenger de dyreste og mest prestasjonsfremmende dekkene for å kjøre frem og tilbake til jobb. Derfor vil våre medarbeidere bistå deg i å finne rett dekk til rett bruk.

toyo

Japanske Toyo Tires er blant verdens ledende produsenter av premium kvalitetsdekk. Sortimentet inkluderer et bredt spekter av dekk til personbil, varebil, SUV og 4×4. Toyo Tires ivaretar bilistenes behov innenfor sport/performance og komfort/miljø – hvor man som bilist virkelig føler at man får mye for pengene.

Hankook_DrivingEmotion

Hankook Tire høster stor anerkjennelse for sine produkter som kvalitetsmessig er på høyde med det beste som finnes på markedet. Hankook TIre er fabrikkmontert på en hel rekke kjente bilfabrikanter, herunder premium bilmerker som Mercedes, BMW, Audi og Volkswagen.

CI 영문 가로형

Koreanske Nexen Tires har over 70 års erfaring med utvikling av dekk, og har blitt et symbol på innovasjon og topp moderne teknologi. Nexen fabrikkmonteres på blant annet Hyundai, Kia, GM Daewoo og Ssangyong.

marshal new CMYK

Et godt dekk til en god pris er ingen umulighet. Marshal utvikler alle sine dekk spesielt for den europeiske bilisten med bakgrunn i den nyeste dekkteknologi som utvikles ved Marshal European Technical Center i England. Takket være en rasjonell og effektiv drift kan Marshal leveres til en fornuftig pris.

Tab content

DEKK TIL LAST OG INDUSTRI

Bilgummilageret har en rekke lastebilkunder over hele landet. Vi er spesielt sterkt representert i Nord-Norge, som er kjent for sine utfordrende kjøreforhold. Dette har gitt oss en unik mulighet til å teste våre dekk under de mest krevende forhold. En erfaring vi tar med oss videre.

Vi har også en stor kundekrets i vårt lokalområde. Med egen avdeling for last- og industri står vi godt rustet til å møte våre kunder, både i vårt topp moderne dekksenter, og ute der kunden måtte befinne seg – ved hjelp av service-lastebil. Vi leverer alt fra små industrihjul til store hjullasterhjul – til alle slags maskiner. Sammen med NDI kan vi også lage industri- og landbruksfelger på egenproduksjon fra fabrikk i Danmark. Disse produseres på mål fra kunde.